Vëllezërit Prifti, rikthim në vëndlindje me mision humanitar.

0

 

 

Misioni filloi !

Drejt Korçës , për të dhënë kontributin tonë në një projekt – koncert , maratonë , në ndihmë të familjeve të prekura nga termetet e diteve te fundit. Lajmi i mirë vjen nga vëllezërit Stefi dhe Endri Prifti, këngëtarët e njohur korçarë që vijnë për një koncert bamirësie në ndihmë të banorëve të prekur nga tërmeti. ‘Mbas disa orësh do të kemi një takim me kryetarin e bashkise te Korces , z . Sotiraq Filo’ njoftuan vëllezërit Prifti, për inisiativën e tyre të bamirësisë me këtë koncert.

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here