Vargje kushtuar Artistit Mirush Kabashi nga zemra per t’i uruar sherim te shpejte

0

Nga Merita Kuçi

Vargje kushtuar Artistit Mirush Kabashi nga zemra per t’i uruar sherim te shpejte,shendet te mire dhe sa me pare aty ku rreh zemra e artistit, ne skene!

Ne respekt e mirenjohje!

Ej, Artist

Nuk ju ka hije trim i fjales,

Plaga e zemres gerrvish nje Mit

Force e zerit bashke ne yjet,

Ngritur ne njemije padrejtesi.

Se modestia shume i ka hije,

Ne qytet te tij sa here buis,

E merr gazin nga fundi ne krye,

Duke lodhur çilter te mirin virtyt.

Diku shtrengon duart,dikush shkrep nje foto,

Ej, Artist,-dikush i ze prite,

Bulevardit te Durresit yll te ve koha,

I yti kahere ka zbritur midis.

Nuk i ka hije Artistit mundimi,

Me shume se te gjithe ai dhimbes i prin,

Hero i kohes me guxim titani,

Skena te pret ne te radhtin shkelqim!

         MAJ 2020.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here