USHTAR BILUSHI (HUMOR) – ME AKTORET: VELI RADA DHE BEHAR MERA – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

0

Humor nga Estrada Profesioniste e qytetit te Tiranes.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here