U shemb historia 80 vjeçare e Artit Skenik Shqiptar. Nga Zef Bushati

0

U shemb historia 80 vjeçare e Artit Skenik Shqiptar. Brezat qe do vine nuk do kene mundesi te njihen me historine se ku lindi, ku dolen e interpretuan artistet e medhenj te Teatrit dhe Kinematografise Shqiptare.

Shemben “Shtepine Artistike” te Mihal Popit, Besim Levonjes, Kadri Roshit, Violeta Manushit, Naim Frasherit, Pjeter Gjokes, Loro Kovacit, Marie Logorecit, Margarita Xhepa, Drita Pelingu, Roza Anagnostit, Vangjush Furxhiut, Rikard Larja,Bujar Lakos, Kujtim Spahivoglit, Drita Agollit, Pirro Manit, e dhjetra artisteve te kombit shqiptar.

Sot u krye nje krim kunder historise artistike te Shqiperise.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here