Top Talent përplas Hervin Culin dhe Olti Currin

0

Hervin Çuli dhe Olti Curri treguan që në puntatën e parëtë Top Talent se ndajnë mendime krejt të kundërta nëshumë drejtime. Pak para mbylljes së spektaklit tëdjeshëm, ata kanë debatuar mes tyre fort, aq samendimi kritik përballë konkurentes kaloi kufijtë e detyrës së tyre. Ndërsa Hervin Çuli e kritikoikonkurenten Klea Progni,- e cila konkurroji me porzine“Lamtumire“, te Gjergj Fishtes,- jo për interpretimin e saj, por për zgjedhjen e gabuar të materialit.

“Pse nukzgjodhe një lirikë dashurie? Ti je një Zhulietë! Nuk do tëishte më mirë të kishe ardhur me një poezi dashurie?” – i tha Çuli konkrentes, ndërsa Olti Curri reagoi duke ironizuar “Ndoshta nëse do të ishte konsultuar me njëregjisor, por si një vajzë, ajo mendon se kjo temë ështëmë aktuale”. Nuk mungoi kundërpërgjigjia e Çulit: “Muanuk më pëlqejnë fëmijët kaq shumë të angazhuar, mëpëlqejnë fëmijët që dashurojnë”.

Olti theksoi se edhe atij i pëlqenin fëmijët që dashurojnë, por në një vend kur kanë mundësi për t’u zhvilluar. “Fakti që po ikin të gjithë do të të dashurohen në vendetë tjera dhe jo në Shqipëri” – tha Olti Curri.

Ndërkaqregjisori dhe drejtori i Teatrit Kombëtar u shpreh se fëmëjt nuk duhet flasin për Ramën dhe Bashën. “Ata mund të flasin edhe për emigrimin, por duhet të flasinpër dashurinë, sepse kanë kohë të angazhohen”. Kundërpërgjigjia e Currit ka qenë e rrufeshme: “Kur je iurritur ke nevoja të tjera para dashurisë“!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here