TIMO FLLOKO – FILMOGRAFIA DHE ROLET E TIJ

0

 

“Ngadhnjim mbi vdekjen” – (1967)… Fatosi

 

 

 

“Përse bie kjo daulle” – (1969)… Xhaviti

 

 

 

“Malet me blerim mbuluar” – (1971)… Kabo Dalipi

 

 

 

“Kur zbardhi një ditë” – (1971)… Meçua

 

 

 

“Shtigje të luftës” – (1974)… Kanan Tafili

 

 

 

“Lulëkuqet mbi mure” – (1976)… Mësuesi, Luan Sina

 

 

 

“Njeriu me top” – (1977)… Mato Gruda

 

 

 

“Ballë për ballë” – (1979)… Inxhinieri Sergej

 

 

 

“Liri a vdekje” – (1979)… Çerçiz Topulli

 

 

 

“Militanti” – (1984)… Visar Shundo

 

 

 

“Nata e parë e lirisë” – (1984)… Çeçemi

 

 

 

“Të paftuarit” – (1985)… Martin Alushi

 

 

 

“Fillim i vështirë” – (1986)… Bujari

 

 

 

“Rrethimi i vogël” – (1986)… Kryetar Agroni

 

 

 

“Binarët” – (1987)… Asimi

 

 

 

“Vrasje në gjueti” – (1987)… Arjani

 

 

 

 

“Balada e Kurbinit” – (1990)… Gurgen Dreni

 

 

 

“Vdekja e kalit” – (1992)… Agron Kurti

 

 

 

“Përdhunuesit” – (1994)… Luani

 

 

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here