TELEKOMEDIA “NJE BABA TEPER” – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

1

 

Një baba tepër është komedi e regjisorit Arjan Çuliqi e vitit 2000. Një plak ka dy djem, por asnjëri prej tyre, të ndikuar nga gratë e tyre të liga, nuk duan ta mbajnë. Në fund vendosin ta martojnë me një plakë, që të shkëpusin nga shtëpia.

 

Me aktorët: Sejfulla Myftari; Sokol Angjeli; Rita Lati; Arben Dervishi; Eli Veizi; Behar Mera; Marika Kallamata; Fuat Boçi – AM -; Mimoza Krasniqi; Vasil Vaso; Mina Koxhaku; Rexhep Ustai; femijet: Klaudia dhe Gledi.

SHARE

1 COMMENT

  1. I see you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic,
    you can earn additional bucks every month
    because you’ve got hi quality content. If you want to know how to make extra bucks, search
    for: Ercannou’s essential adsense alternative

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here