Takim mbas 40 vjetësh në 50 vjetorin e Teatrit Profesionist “ZIHNI SAKO” Gjirokastër.

0

 

 

ÇERÇIZ TOPULLI (Timo Floko), ZEMAN MASHKULLORA (Nikolla Llambro) dhe HITO LEKDUSHI (Fane Bita) në filmin artistik “LIRI A VDEKJE”. VITI 1978…
Takim mbas 40 vjetësh në 50 vjetorin e Teatrit Profesionist “ZIHNI SAKO” GJIROKASTËR.

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here