Tuesday, October 26, 2021

Tag: Zoti i zgjodhi për vete.

Të dy aktorë të mrekullueshëm, simpatikë, Zoti i zgjodhi për vete.

    Reflektim nga Ilir Çumani. Shpresa Bërdëllina dhe Xhevdet Ferri, në filmin Artistik Shqiptar, “Era e ngrohtë e thellësive”. Të dy aktorë të mrekullueshëm, simpatikë, mbresëlënës...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com