Saturday, May 21, 2022

Tag: zeri i fuqishem i muzikes shqiptare.

Anita Take, zeri i fuqishem i muzikes shqiptare.

    Anita Take ka lindur me 2 Prill 1934. Emri i saj është gdhendur në librin e historisë së muzikës shqiptare, dhe mbetet nje figure...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!