Monday, November 29, 2021

Tag: ylli gurgullues në pikëtakim ditëlindjen dhe ditëvdekjen.

In memoriam/ Stavri Shkurti, ylli gurgullues në pikëtakim ditëlindjen dhe ditëvdekjen.

      Figura artistike e aktorit Stavri Shkurti, që nga vendi i saj në rradhën e parë, e ndillte prej kohësh një shkrim. Florika, bashkëshortja e...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!