Monday, February 6, 2023

Tag: Xhirimi i filmit “Ballë për ballë” me batiskafin e djemve durrsakë

Xhirimi i filmit “Balle per balle” me batiskafin e djemve durrsake

    Filmi “Ballë për ballë”, i regjisorëve Kujtim Çashku dhe Piro Milkani, i realizuar në vitin 1979, ka në qendër të tij ngjarjet e vitit...

Xhirimi i filmit “Ballë për ballë” me batiskafin e djemve durrsakë

    Filmi “Ballë për ballë”, i regjisorëve Kujtim Çashku dhe Piro Milkani, i realizuar në vitin 1979, ka në qendër të tij ngjarjet e vitit...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!