Monday, September 27, 2021

Tag: Xhirimet e filmit në detin me dallgë

Xhirimet e filmit në detin me dallgë

    20 vjet pas ngjarjes me motovedetën “Mujo Ulqinaku”, ku mbetën të vrarë tre persona dhe ushtari-marinar që i vrau do të dekorohej me urdhrin...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com