Friday, October 22, 2021

Tag: Xhevdet Feri rrëfen personazhet e filmave të tij! Intervistoi: Ilir Shyta

Xhevdet Feri rrëfen personazhet e filmave të tij! Intervistoi: Ilir Shyta

    Që sot nuk jeton më. Por Xhevdet Ferri ka lënë personazhet dhe intervistat. Kjo është një intervistë ndër të fundit që ka dhënë nga...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com