Friday, May 20, 2022

Tag: Xhakomino dhe shpirtbardhi Robert Ndrenika

Xhakomino dhe shpirtbardhi Robert Ndrenika

    Robert Ndrenika i jep tiparet e veta të jashtme dhe të brendshme personazhit të Luigi Pirandelo. Ai është Toti, një profesor në prag pensioni, me...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!