Monday, February 6, 2023

Tag: Violeta Manushi

Valentina Caci, aktorja korçare qe luajti me Violeta Manushin

Një aktore, një grua zonjë e qytetarisë korçare, është ndarë nga jeta. E lindur në datën 2 mars...

Violeta Manushi, aktorja që skaliti me pasion dhe përkushtim përmendoren e...

    Prej 11 vitesh Vjoleta Manushi nuk është më, por gjithëçfarë ajo skaliti me pasion dhe përkushtim e ruajnë të pacënuar në kujtesën e gjeneratave...

Qyteti është ende, vetëm zonja s’ka më, Violeta Manushi, mbretëresha e...

    Të gjithë emrat e mëdhenj, krenaritë e teatrit dhe të filmit që jetësojmë nëpërmjet një vizatimi homazh në portalin tonë, duke ngritur një bust...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!