Tuesday, May 24, 2022

Tag: Viktor Stratobërdha

Viktor Stratobërdha, 13 muaj Kineast

    "Dua të këshilloj kineastët e rinj që çdo vepër ta bëjne me dashuri dhe vetëm me dashuri. Së dyti, dua t'u uroj atyre të...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!