Monday, February 6, 2023

Tag: Viktor Bruceti (1938-2010)

Viktor Bruçeti (1938-2010)

    Viktor Bruceti lindi me 26 shkur 1938 ne qytetitn e Shkodres. Mesimet e para dhe 7-vjecare i ka kryer ne shkollen "Ndoc Mazi" ne...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!