Monday, October 18, 2021

Tag: Video-homazh për viktimat nga tërmet: Ne interpretimin e te madhit Reshat Arbana

Video-homazh për viktimat nga tërmet: Ne interpretimin e te madhit Reshat...

    Artistët e mëdhenj në të dy anët e kufirit i janë bashkuar njëri tjetrit dhe kombit në këtë fatkeqësi të madhe kombëtare si tërmeti...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com