Tuesday, October 26, 2021

Tag: Vangjel Grabocka(1913-2006)

Vangjel Grabocka(1913-2006)

    Vangjel,Grabocka(1913-2006) .Aktor .Lindi ne Korce,me 15 prill. Pas aktivizimit te suksesshem ne levizjen Teatrore Amatore te qytetit te lindjes, ne vitet ’30,si kengetar dhe...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com