Saturday, May 21, 2022

Tag: Valltari që bashkoi kombin… Mjeshtri i Madh Besim Zekthi

Valltari që bashkoi kombin… Mjeshtri i Madh Besim Zekthi

    Besim Zekthi lindi më 5 shkurt 1936 në Tiranë, kërcimtar, mjeshtër i valles popullore shqiptare, solist i pakrahasueshëm i Ansamblit të Këngëve dhe Valleve...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!