Wednesday, February 1, 2023

Tag: USHTAR BILUSHI (HUMOR) – ME AKTORET: VELI RADA DHE BEHAR MERA – VIDEO NGA AKTORET SHQIPTARE

USHTAR BILUSHI (HUMOR) – ME AKTORET: VELI RADA DHE BEHAR MERA...

Humor nga Estrada Profesioniste e qytetit te Tiranes. https://youtu.be/-YAflmwM274
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!