Tuesday, May 24, 2022

Tag: u torturua në Prishtinë dhe vezulloi në Teatrin Kombëtar

Seit Boshnjaku, aktori që u borgos në Shkoder, u torturua në...

    Seit Boshnjaku u lind më 1 Gusht të vitit 1914 në Shkodër. Eshte njeri prej atyre "aktoreve te harruar ose te panjohur" , ndonese...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!