Tuesday, May 24, 2022

Tag: Tre simbolet e Elbasanit: Kalaja

Tre simbolet e Elbasanit: Kalaja, Sahati dhe Demir Hyskja

    Ka qenë gjithnjë një njeri i mirë, i dashuruar pas qytetit, ishte shumë afër njerëzve, duke shfrytëzuar më së miri mundësitë që i jepte...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!