Thursday, February 2, 2023

Tag: Todi Thanasi (1930-1982)

Todi Thanasi (1930-1982)

    Todi Thanasi ka lindur në 17 shkurt të vitit 1930 në qytetin e Durrësit dhe është ndarë nga jeta në vitin 1982. Në teatër...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!