Tuesday, October 26, 2021

Tag: Tiranë: Teatri Kombëtar po boshatiset nga pajisjet. Flet artisti i njohur Edmond Budina.

Tiranë: Teatri Kombëtar po boshatiset nga pajisjet. Flet artisti i njohur...

    Zeri i Amerikes, e vetmja shprese mediatike per shqiptaret, pasi mediat tona i ka marre lumi i korrupsionit dhe bere njesh me pushtetin grabitqare. Mos...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com