Sunday, August 14, 2022

Tag: Tinka Kurti

Tinka Kurti, aktorja që shenjtëroi nënën në artin skenik shqiptar

      “Unë jam aktore e Shkodrës. Atje kam dashurinë e dhimbjen, mallin dhe pengjet e mia”… ky është një predikim mirënjohës i një aktoreje që...

Tinka Kurti, ‘diva’ e skenës shqiptare

    Emri i Tinka Kurtit është një ndër emrat më të njohur dhe më të spikatur përsa i përket fushës së teatrit dhe kinematografisë. Mbi...

Tinka Kurti, një bukuri që nuk plaket

    Tinka Kurti, një nga personazhet e rëndësishëm të teatrit shqiptar mbush sot 85 vjeç. Urimet për gruan që I ka dhënë aq shumë kinematografisë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!