Monday, February 6, 2023

Tag: Tinka Kurti dhe Nene Pashakoja tek “Yjet e Neteve te gjata”

Tinka Kurti dhe Nene Pashakoja tek “Yjet e Neteve te gjata”

    Në filmin shqiptar “Yjet e netëve të gjata” tregohet historia e një nëne trime si dhe bijve të saj trima, që dhanë jetën për...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!