Sunday, August 14, 2022

Tag: TIMO FLLOKO

Timo Flloko, një jetë në skenën artistike

    Timo Flloko është një nga personalitetet më të vlerësuar të kinematografisë shqiptare dhe skenës teatrore. Rolet e shumta në kinematografi dhe teatër, i kanë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!