Tuesday, October 19, 2021

Tag: Timo Flloko rrëfen miqësinë dhe rolet me Bujar Lakon: Bisedat për filmat e censuruar

Timo Flloko rrëfen miqësinë dhe rolet me Bujar Lakon: Bisedat për...

      “Lexova shkrimin e Tashës për Bujarin. Nuk kam lexuar të tjerë, sepse tronditja që më dha ikja e tij, më ka paralizuar. S’ka çast...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com