Sunday, April 2, 2023

Tag: Timo Flloko: Kur braktis atë që do

Timo Flloko: Kur braktis atë që do

    Ti, ti po kthehesh përsëri tek unë, Me pendesë dhe trishtim pafund, Ka kaq kohë që po të pres, sa shumë.   Vjen, përmes erës nëpër netë ti...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!