Saturday, February 4, 2023

Tag: Thimi Filipi (1927-1990)

Thimi Filipi (1927-1990)

Thimi Filipi (1927-1990). Aktor. Lindi ne Korce. I aktivizuar me grupin teatror qysh ne radhet partizane dhe me...

Thimi Filipi (1927-1990)

    Thimi Filipi (1927-1990). Aktor. Lindi ne Korce. I aktivizuar me grupin teatror qysh ne radhet partizane dhe me pas, ne qytetin e lindjes, u...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!