Monday, October 18, 2021

Tag: Të përqafuar e të gëzuar

Të përqafuar e të gëzuar, koha kur Baxhaku e Xhuvani këndonin:...

      Ata të përqafuar e të gëzuar këndojnë këngën franceze “formidable”, “shkëlqyer” dhe dëgjohet të citojnë disa nga vargjet e saj. “Ti ishe shkëlqyer, unë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com