Monday, October 18, 2021

Tag: Të gjithë e harruan “Mjeshtrin e Madh” Gëzim Kruja

Të gjithë e harruan “Mjeshtrin e Madh” Gëzim Kruja, në këtë...

    Humoristi shkodran feston 80-vjetorin vetëm dhe i sëmurë, Zef Deda i bën surprizën emocionuese dhe shpërthen në lot. Të gjithë e harruan “Mjeshtrin e Madh”...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com