Wednesday, February 1, 2023

Tag: Tano Banushi (1927-1993)

Tano Banushi (1927-1993)

    Tano Banushi (1927-1993). Aktor. Lindi ne Shkoder, me 4 shkurt. I ati i tij, Lluka, ishte nder bejtexhinjte dhe humoristet e njohur te qytetit....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!