Tuesday, February 7, 2023

Tag: TA BEJME ATE EDHE ME TE BUKUR!

TIRANA ESHTE E BUKUR, TA BEJME ATE EDHE ME TE BUKUR!

    NGA: BESIM DERVISHI Dikur Mafia ishte ajo që mbronte feudet, pastaj kaloi në një shkallë më të lartë duke u marre me trafikun dhe kontrabandën...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!