Tuesday, October 26, 2021

Tag: SURPRIZA/Komisar KATANI mbështet artistët

SURPRIZA/Komisar KATANI mbështet artistët, do të vijë në Tiranë enkas për….

      Kur artistet jane ne kulmin e protestës ndaj qeverise, kur Rama iu bën presion për të shembur godinën e Teatrit Kombëtar dhe ata po...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com