Thursday, February 2, 2023

Tag: Sulejman Pitarka (1924-2007)

Sulejman Pitarka (1924-2007)

    Sulejman Pitarka. Aktor, dramaturg. Lindi ne Diber te Madhe ,Maqedoni ,me 2 shkurt .U diplomua per finance dhe punoi 9 vjet si punonjes banke, por...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!