Sunday, October 17, 2021

Tag: Starton Edicioni i 21-të i Festivalit Ndërkombëtar të Teatrit Bashkëkohor “Skampa 2019”

Starton Edicioni i 21-të i Festivalit Ndërkombëtar të Teatrit Bashkëkohor “Skampa...

    Elbasani do të shndërrohet sërish në kryeqendrën e artit dhe kulturës përgjatë një jave, nga data 10 deri më 17 Tetor 2019. Festivali Ndërkombëtar...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com