Saturday, February 4, 2023

Tag: Sot është Dita Ndërkombëtare e Radios

Sot është Dita Ndërkombëtare e Radios

    Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Radios. UNESCO ka shpallur këtë festë për të promovuar radion dhe të gjitha mundësitë që ajo ofron. 13 shkurti...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!