Tuesday, October 19, 2021

Tag: si u krijua grupi “Parodistët e Vlorës”

Humor në kohë krize, si u krijua grupi “Parodistët e Vlorës”

      Udha e mundimshme drejt suksesit e Afrimit, Metit, Manes dhe Agronit. Emrat e dashur për publikun shqiptar pas viteve ’90, që me paroditë e...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com