Sunday, April 2, 2023

Tag: “Si u bënë aktore Matilda Makoçi dhe Rajmonda Bulku”

“Si u bënë aktore Matilda Makoçi dhe Rajmonda Bulku”

      Të flasësh me një operator filmash artistikë a dokumentarësh, që ka qenë pas kamerës së aktiviteteve ose filmave më të rëndësishëm të historisë së...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!