Sunday, April 2, 2023

Tag: si e pashë dhe roli i ëndrrave të mia

Anisa Markarian: Diktatura, si e pashë dhe roli i ëndrrave të...

    Fatmira Nikolli – Përshkruhet mjeshtërisht nga Anisa Markarian, si shumë tablo të romanit të saj, pasi ky roman është si një vijimësi tablosh të...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!