Tuesday, October 26, 2021

Tag: Shtate vitet e Bexhet Nelkut dhe dy rrefime grash

Shtate vitet e Bexhet Nelkut dhe dy rrefime grash

    Aktori Bexhet Nelku krijoi vetëm katër role në kinema dhe pak më shumë në teatër. 49 vjet pas vdekjes mbahet mend kontributi i tij...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com