Monday, October 18, 2021

Tag: Shpresa Berdellima (1959-2019)

Shpresa Berdellima (1959-2019)

Shpresa Bërdëllima ishte padyshim një nga emrat e aktoreve tona më të vlerësuara të teatrit dhe kinemasë shqiptare. Duke pasur një karrierë të suksesshme...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com