Saturday, May 21, 2022

Tag: Shpëtim Shmili

Shpëtim Shmili, një meteor mbresëlënës në kinemanë dhe teatrin shqiptar

    Shpëtim Shmili mund të konsiderohet si një meteor që shkëlqen në qiellin e një nate mbushur plot me yje. “Gjenitë thonë nuk jetojnë gjatë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!