Tuesday, October 26, 2021

Tag: SHKRONJAT E PAVARËSISË (2008) – Mevlan Shanaj: Sot 111 vjet nga Kongresi i Manastirit

SHKRONJAT E PAVARËSISË (2008) – Mevlan Shanaj: Sot 111 vjet nga...

      Me 14 nëntor të vitit 1908 në Manastir filloi punimet Kongresi i Alfabetit dhe Kongresi i Manastritit, që për qëllim kishin krijimin e një...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com