Sunday, October 24, 2021

Tag: Shikoni sa ka ndryshuar ikona e muzikës Parashqevi Simaku

Shikoni sa ka ndryshuar ikona e muzikës Parashqevi Simaku

      Parashqevi Simaku ka qënë padyshim një nga ikonat e muzikës së lehtë dhe popullore shqiptare. Ajo ishte një nga më të preferuarat nga shqiptarët...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com