Tuesday, May 24, 2022

Tag: Shembja e Teatrit

Shembja e Teatrit, Suela Bako: Kult besimi dhe dashurie, aty pata...

    Fatmira Nikolli – Në këtë Tiranë kryeqytet duan të ekzekutojnë ngrehinën e vetme Kombëtare të Teatrit, me pretekstin e një teatri të ri modern?! Jo,...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Permbajtja mbrohet!