Monday, September 27, 2021

Tag: sepse qeveritë nuk e kanë pasur prioritet në 30 vitet e fundit

Jorgaq Tushe: Situata skandaloze në art, sepse qeveritë nuk e kanë...

      Me role të ndryshme në skenën e teatrit aktori Jorgaq Tushe është një emër i njohur për publikun. Në drama dhe komedi ka marrë...
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com